Általános Szerződési Feltételek

Az ÁSZF tartalmazza www.larasecret.hu webáruházban ( továbbiakban:webáruház) elérhető online értékesítési szolgáltatás regisztrált és vendég fukcióban igénybevevő ( továbbiakban: vásárló) történő használatának fetlételeit.

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a www.larasecret.hu web áruháznak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti az abban foglaltakat magára nézve.

A webáruházunk az interneten az alábbi URL címen található meg: www.larasecret.hu. Az ÁSZF az alábbi linken https://www.larasecret.hu/content/3-vasarlasi-feltetelek elérhető és letölthető. Megtartására és elmentésére a vásárlót jogszabály nem kötelezi.

A webáruház  regisztrációval és a vásárlással a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Eladó és a Vásárló között.

A vásárló mint a webáruház használója köteles elfogadni az ÁSZF feltételeit . Amennyiben az ÁSZF bármely pontjával nem ért egyet vagy nem fogadja el, úgy a használatára nem jogosult. A vásárló személyes adatainak a kezeléséről az Adatvédelmi Tájékoztató nyújt részletes leírást, amely az alábbi linken megtekinthető, letölthető és tárolható. –https://www.larasecret.hu/content/2-Adatvedelmi-tajekoztato-

A honlap funkcióinak a használatához szükséges tájékoztatást, amit az ASZF nem tartalmaz  a honlapon található tájékoztató fülek nyújtják. Amennyiben ezen felül is kérdése lenne forduljon hozzánk bizalommal.

A szerződés nyelve: magyar.

A beérkezett megrendeléseket az eladó rendszere automatikusan tárolja elektronikus formában, amiket a vásárló a saját fiókját használva a weboldalon keresztül később visszanézhet. A felek elfogadják, hogy az ilyen módon kötött szerződés nem minősül írásban megkötöttnek, azokat az eladó nem iktatja, ezért utólag nem hozzáférhető és rá a magyarországi jogszabályozás vonatkozik.

            Tartalom:

1.    Eladó adatai
2.    Regisztráció
3.    A vásárlás menete
4.    Rendelési kötelezettségek,  visszaigazolás
5.    Termékek ára, csomagolás

6.    Szállítási módok, csomagküldési díjak

7.    Fizetési módok
8.    Vásárlástól való elállás joga, a termék visszaküldése
9.     Reklamáció, Szavatosság

10.   Személyes adatok védelme

11. Adattovábbítási nyilatkozat

 

12.Szerzői jogok

 

13.Panaszügyintézés lehetőségeinek ismertetése

 

1.1 Az Eladó adatai:

Üzemeltető: Blaner Gábor Attila EV

Kapcsolattartó: Blaner Gábor Attila

Székhely: 4431 Nyíregyháza Erika utca  9.

Levelezési cím: 4431 Nyíregyháza, Sólyom utca 7. FSZ/2

Adószám: 67273708-1-35

EU Adószám: HU67273708

Nyilvántartási szám: 44608415

Bankszámlaszám (HUF): 12042830-01677901-00100008

Bank: Raiffeisen Bank Zrt.

A kereskedelmi tevékenység gyakorlását engedélyező hatóság neve és a nyilvántartásba vételi szám: Nyírpazonyi Polgármesteri Hivatal, B-252/2019 nyilvántartási számon.

1.2 Ügyfélszolgálat:

Cím: 4531 Nyírpazony Gyöngyvirág út 12.

Telefonos ügyfélszolgálatunk Nyitva tartása: Munkanapokon, hétfőtől péntekig: 08:00-16:00 óra között

Telefonszám: +36 307902287

Email: info@larasecret.hu

Social media:

 https://www.facebook.com/larasecret.hu/

https://www.instagram.com/larasecret.hu_offical/

A honlap internetes tárhelyét biztosítja:
DotRoll Kft. 1148 Budapest, Fogarasi út 3-5.
Cégjegyzékszám: Főv. bír. 01-09-882068
Telefon: +36 (1) 432-3232
Fax: +36 (1) 432-3231
E-mail: 
support@dotroll.com

1.3.Az Eladó jogosult jelen Általános Szerződési Feltételeket a Vásárlók a Webáruház felületén keresztül történő előzetes tájékoztatása mellett, egyoldalúan is módosítani. A módosított rendelkezések a hatályba lépést követően a Webáruház első használata alkalmával válnak hatályossá a Vásárlóval szemben, azokat a módosítást követően leadott megrendelésekre kell alkalmazni. Amennyiben a vásárló nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással és az oldal használatával. A változtatások a megrendeléseket a visszaigazolás pontjától  kiindulóan már nem érintik amennyiben azok a megrendelést követően léptek hatályba.

1.4Az eladó jogosult a forgalmazott termékek körét, vételárát, nevét, stb megváltoztatni. A változtatások a weboldalon történő publikálás időpontjával azonos időben lépnek hatályba.

1.5 A Webáruház tartalma kizárólag 18 éven felüliek részére szól! Tizennyolcadik életévüket be nem töltött személyek nem látogathatják az oldalt és nem vásárolhatnak. A Webáruház megtévesztéséből eredő károkért a megtévesztő személy felel!

 

2.Regisztráció

A Webáruház tartalmának minden része elérhető bárki számára, regisztráció nélkül és a vásárlásnak sem feltétele az érvényes regisztráció. Azonban, ha a Vásárló regisztrálni kíván a Webáruházba, akkor a következő adatokat kell megadnia az Eladó részére:

  • Név,

  • Email cím,

  • Jelszó,

  • Cím (szállítási, számlázási cím),

  • Telefonszám.

A regisztráció létrejöttéről az Eladó e-mailben tájékoztatja a Vásárlót. A regisztrációval egyidejűleg a vásárló vállalja, hogy a megadott személyes adatait szükség esetén frissíti, hogy azok aktuálisak és a valóságnak megfelelőek legyenek.

A regisztráció során kapott hozzáférési adatok titokban tartásáért a vásárló is  felelős. Amennyiben tudomást szerez arról, hogy valaki létrehozott regisztrált vásárlói felületével és/vagy jelszavával visszaél, azt köteles haladéktalanul megváltoztatni a jelszavát és szükség esetén értesíteni az eladót.

A vásárló a létrehozott regisztrációját bármikor jogosult törölni. Ezt az info@larasecret.hu címre írt emaillel teheti meg. Az email beérkezése után az eladó köteles gondoskodni haladéktalanul a regisztráció törléséről. A törlést követően a vásárló felhasználói adatai azonnal eltávolításra kerülnek a rendszerből, ez azonban nem érinti a már leadott rendelésekhez kapcsolódó adatok és dokumentumok megőrzését, nem eredményezi ezen adatok törlését, ugyanis ezen adatok tárolását a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. §-a írja elő. Az eltávolítás után az adatok visszaállítására többé nincs mód.

3. A vásárlás menete


A webáruházunkban, a megvásárolható termékek a „Termékek” menüpont alatt, illetve a fejléc menüsorában találhatóak különböző kategóriákra és alkategóriákra osztva. A termékek mellett az elérhető méretkészlet is fel van tüntetve – amennyiben ez szükséges- így ennek megfelelően és a mérettáblázat –
https://www.larasecret.hu/content/4-merettablazat- segítségével tudja kiválasztani a vásárló a számára megfelelő terméket. Amint ezt megtette a termék melletti kosár ikonra kattintva a termék a kerül. Ezt követően lehetőség van további termékek kiválasztására vagy azonnali vásárlásra. Amennyiben  a termékek kiválasztása megtörtént a kosárban egy pár lépéses folyamatban lehetősége van a vásárlónak a szállítási opciók közül kiválasztani a számára legmegfelelőbbet. Ha még nem tette meg regisztrálhat  is illetve a rendelés leadásához nem regisztrált vásárlóként a szállítási számlázási adatokat is meg kell adnia.

A vásárlás regisztrációval és regisztráció nélkül is lehetséges. A regisztráció azonban megkönnyíti a későbbi vásárlást és a különböző kedvezmények igénybevételét.

 A megrendelést az Eladó csak akkor tudja befogadni és teljesíteni, ha a Vásárló az regisztrációs és vásárlási oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért az Eladó felelősséget nem vállal.

A Vásárló megrendeléssel elfogadja, hogy a megrendelés teljesítéséhez az Eladó közvetített szolgáltatást vehet igénybe. Az Eladó igénybe vehet alvállalkozót, mivel a szállítást futárcég végzi. Az Eladó egyben vevője és nyújtója is a fenti szolgáltatásoknak.

  Az adatbeviteli hibák javítására a „Megrendelés jóváhagyása” gomb megnyomása előtt van lehetőség. A visszalépéshez a ’Vissza’ gombot kell használni. A regisztrációkor megadott adatokat és belépési jelszót bejelentkezés után bármikor meg lehet változtatni a ’Vásárlói adatok' menüpontban. A "Kosár" tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető. Ha a megrendelés elküldését követően észlelt adatbeviteli hiba esetén ezt haladéktalanul jelezni kell az info@larasecret.hu e-mail címen.

4.Rendelési kötelezettségek,  visszaigazolás

A Vásárló által elküldött megrendelés megérkezését az Eladó legkésőbb a megrendelést követő 48 órán belül automatikus visszaigazoló e-mail formájában visszaigazolja a Vásárló részére. A visszaigazoló e-mail tartalmazza a Vásárló által a vásárlás, illetve regisztráció során megadott adatokat (számlázási és szállítási információk), a rendelés azonosítóját, a rendelés dátumát a megrendelt termékhez tartozó adatokat úgy mint: mennyiséget,  árat, szállítási költséget és a fizetendő végösszeget. Ha a Vásárló rendelését már elküldte az Eladó részére és hibát észlel a visszaigazoló e-mailben szereplő adatokban, azt haladéktalanul jeleznie kell az Eladó felé, a további kellemetlenségek elkerülésének érdekében.

Amennyiben a vásárló a visszaigazoló emailt a rendelés feladásának dátumát számítva 48 órán belül nem kapja meg, úgy mentesül az ajánlati kötöttségek alól. Fennálló vásárlási szándék esetén a hibát kérjük ügyfélszolgálatunknak az info@larasecret.hu címen jelezni.

A visszaigazoló e-mail az eladó részéről a vásárló megrendelésének az elfogadásának minősül, mellyel érvényes szerződés jön létre az Eladó és Vásárló között.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, és szem előtt tartja a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit. 

5.Termékek ára, csomagolás

5.1 Áraink


Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a webáruházban a termékek mellett találnak. Az árak nettó árak, az ÁFÁ-t nem tartalmazzák, vásárlóink számára alanyi adó mentes, áfa mentes számlát állítunk ki, ez vonatkozik a szállítási díjakra is. A feltüntettek árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költség a vásárlási folyamat során a megrendelés kiválasztása után a szállítási és fizetési módok közül választható ki.

A szállítási díjak a  6 -os pontban foglaltak alapján a vásárolt termék lista árához adódik a megrendelési folyamatban- ez alól kivételt képeznek a kuponos és egyéb szállítási díjakat csökkentő akciók-.

 

 

5.2 Csomagolás

Az eladó a termékeket minden esteben diszkrét csomagolásban szállítja ki a vevőnek, amely csomag sem küllemében, sem a feladó megnevezésében nem utal annak tartalmára. Bővebb információk a csomagolásról a szállítási adatok pontban található. https://www.larasecret.hu/content/1-szallitas

5.3 Termékjellemzők, méretek

A webáruházban forgalmazott ruhaneműk méretükben eltérhetek a megszokott magyar méretezéstől, ezért az eladó fokozottan felhívja a vásárló figyelmét, hogy a méretkiválasztásnál –a beszállítóktól kapott adatok alapján általunk összeállított mérettáblázat segítségével- https://www.larasecret.hu/content/4-merettablazat-fokozottan ügyeljen a megfelelő méret kiválasztására, mert a megvásárolt erotikus fehérneműket higiéniai okokból nem áll módunkban cserélni!

A webáruházban forgalmazott termékek kizárólag 18. életévüket betöltött személyek részére ajánlottak!  A termékek gyermekek elől gondosan elzárva tartandóak! 

Az egyes termékek színeit a felhasználó számítógépe vagy elektronikai eszközének kijelzője a valóságtól eltérően jelenítheti meg, így a színek egyezéséért az eladó felelősséget nem vállal. Amennyiben a színekkel kapcsolatban kérdés merülne fel a Váősárlóban a vásárlást megelőzően ügyfélszolgálatunk az info@larasecret.hu címen áll rendelkezésére.

 6.Szállítási módok, csomagküldési díjak

6.1 Szállítási módok

·  FOXPOST csomagautomata

·  GLS Futárszolgálat

·  Személyes átvétel Nyíregyházán előre egyeztetett időpontban

6.2 Csomagküldési díjak

Személyes átvétel a telefonon történő egyeztetést követően Nyíregyháza területén: INGYENES

12.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítási költséget nem számítunk fel!

8.000 ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes, amennyiben a szállítás a foxpost csomagautomata szolgáltatásának igénybevételével történik!

További lehetőségek:

A megrendelt árut az GLS futárszolgálatával küldjük Önnek melynek díjai alábbiak:

Szállítási díj GLS Futárszolgálat esetében: 1390.- Ft

Szállítási díj GLS csomagpont esetében: 1390.- Ft

Szállítási díj Foxpost automata szállítás esetében: 750.- Ft

Utánvét felár: 250.- Ft 

6.3 Sikertelen kiszállítás

Amennyiben a Vevő hibájából meghiúsul a kiszállítás a nem lemondott megrendelések újraküldésének a költsége a Vevőt terheli. Ezen költség (a tényleges kiszállítási költség) a Vevő felé kiszámlázásra kerül. Újraküldés esetén ezek után a terméket csakis előreutalással áll módunkban küldeni.

 

 

7.Fizetési módok

Utánvét

Bankkártyával (OTP Simple)

Paypal

Készpénzes fizetés személyes átvétel esetén

 

 8.Vásárlástól való elállás joga, a termék visszaküldése

A vásárló a szerződéstől a 45/2014. (II.26.) Korm. rendeletben foglaltak szerint a kézhezvételtől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat.

Az általunk forgalmazott termékek természetüknél fogva higiéniai és egészségvédelmi okokból vissza nem szolgáltatható termékek közé tartoznak ezért azokat csak eredeti állapotában és bontatlan csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza!

A vevő kötelessége visszajuttatni a terméket a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket, a vevő az elállási jog gyakorlásának napjától számított 14 napon belül köteles visszajuttatni az árut az eladónak (azaz a kézhezvételtől számított maximum 28 napon belül). A webáruházunk utánvétes csomagot nem vesz át!
A vevő elállása esetén az eladó az áru visszaérkezését követően, annak ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríti, a vevő által megadott bankszámlaszámra való utalással. Az eladó kizárólag használatba nem vett, sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat ezen pont alapján.

Amennyiben a vásárló az általa megrendelt terméket valamilyen okból kifolyólag nem veszi át és a futárszolgálat a larasecret.hu webáruház költségén visszahozza a csomagot, akkor fenntartjuk a jogot, hogy a vevőt a jövőben csak utalással történő előzetes fizetés esetén szolgáljuk ki!

 

9.Reklamáció, Szavatosság

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban, a 151/2003. (IX. 22.) korm. rendeletben, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben és a 72/2005. (IV. 21.) korm. rendeletben foglaltak az irányadók.
Jótállás csak tartós használati cikkekre (51/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet melléklete) vonatkozik. A webáruházunkban forgalmazott termékek nem minősülnek tartós fogyasztási cikknek így jótállás sem vonatkozik rájuk!

A vevőnek azonban jogában áll kifogást emelni ha úgy ítéli meg, hogy a termék hiányos/hibás. Amennyiben a kézbesítéskor a futár sérülést tartalmazó csomagot ad át, kérjük, a helyszínen a futár jelenlétében jegyzőkönyv felvételével egyetemben vizsgálja meg a csomagot tételesen.

Amennyiben eltérést tapasztal a kiszámlázott és a szállított tételek között, illetve sértetlen csomagolásban sérült vagy hiányos terméket talál, abban az esetben kérjük, haladéktalanul vegyék fel velünk a kapcsolatot e-mailben (info@larasecret.hu) vagy telefonon (+36 30 790 2287), a probléma mihamarabbi megoldása érdekében.

A reklamációkat a bejelentést követő 8 munkanapon belül kivizsgáljuk. Abban az esetben, ha a termék sértetlen csomagolásban hiányos vagy hibás, raktáron lévő termék esetében azonnal, de legkésőbb a bejelentést követő 14 napon belül egy az eredeti termékkel megegyező hiánytalan, kifogástalan minőségű terméket díjmentesen újra postázunk a vevő részére. Ha a termék nem található raktárkészleten visszatérítjük a vásárlás összegét.

 

 

 

 

 

10.Személyes adatok védelme

Blaner Gábor Attila ev a webáruház tulajdonosa és üzemeltetője kijelenti, hogy a rendszerükbe regisztrált összes személyes adatot szigorúan bizalmasan és a 2011 évi CXII. törvény szerint kezeli.

A személyes adatait, semmilyen körülmények között nem szolgáltatjuk ki harmadik félnek kizárólag a saját szerződéseink, számlázásunk, könyvelésünk dokumentálására, valamint az áru postázásához, és a fizetést lebonyolító szolgáltatók felé továbbítjuk (SimplePay).

 

 

 

11.Adattovábbítási nyilatkozat

Elfogadom, hogy a Blaner Gábor Attila EV székhelye: 4531 Nyírpazony, Gyöngyvírág út 12. által a LaraSecret.hu, felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az alábbi szolgáltatókhoz:

  • OTP Mobil Szolgáltató Kft. (1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.), mint adatkezelő részére, bankártyás fizetés esetén.

  • GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. (2351 Alsónémedi, GLS Európa u. 2.), mint adatkezelő részére, GLS futárszolgálattal történő kézbesítés esetén.

  • FoxPost Zrt ( 3200 Gyöngyös, Batsányi János utca 9.), mint adatkezelő részére, FoxPost pontra történő kézbesítés esetén.

A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím, cím.
Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a Tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring és csomagkézbesítés.

 

12.Szerzői jogok

 

A www.larasecret.hu honlapon megtalálható grafikus elemek, képek szövegek, Blaner Gábor Attila EV tulajdona illetve egyes képek  esetében a gyártókat illeti, továbbá védjegyoltalom alatt állnak. A webáruház tartalmának valamint egyes részeinek fizikai vagy más adathordozóra való másolása a tulajdonos (Blaner Gábor Attila EV) írásos engedélye nélkül tilos.

 

13.Panaszügyintézés lehetőségeinek ismertetése
Vásárló a Szolgáltató tevékenységével kapcsolatos panaszait az alábbi elérhetőségeken tudja bejelenteni: 

 Blaner Gábor Attila EV

 Levelezési cím: 4531 Nyírpazony Gyöngyvirág út 12.
 Telefonszám: +36 20 776 4924
 Email cím: 
info@larasecret.hu

 

Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság: 
 Cím: 1088 Budapest, József krt. 6. 
 Levelezési cím: 1428 Budapest, PF: 20. 
 Központi telefonszám: +36 1 459 4800 
 Faxszám: +36 1 210 4677


Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság 
 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C. 
 Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5. 
 Telefon: +36 -1-391-1400 
 Fax: +36-1-391-1410 
 E-mail: 
ugyfelszolgalat@naih.hu

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Békéltető Testület

 Cím: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi út 2. 
 Levelezési cím: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi út 2. 
 Központi telefonszám: +36 42 311-544 
 Faxszám: +36 42 311-750

 

Jelen ÁSZF hatálybalépése: 2019.04.20

Jelen ÁSZF letöltése: ÁSZF - Letöltése

 

  • Regisztráció

Új fiók regisztráció

Van már fiókja?
Belépés vagy új jelszó kérés